La Deva, Radu Anca și Roland Nagy i-au oferit bucuria debutului în tricoul Cermeiului și fostului „tramvaist”, Florin Berari. Legitimat săptămâna trecută, atacantul care pe 3 decembrie împlinește 28 de ani, l-a înlocuit pe Buia și sporește concurența într-o linie ofensivă ce-l va reprimi în primăvară și pe Dani Bulza. „Era liber de contract, nu a mai jucat niciunde de un an și jumătate și nu am pierdut ocazia să-l luăm la noi. A jucat cu Gloria în Liga 4-a și a treia, deci cunoaște nivelul, sigur ne va ajuta”, a spus Anca despre noua achiziție.
Suporter de lux pe arena de la poalele Cetății devene a fost și Florin Purece, fotbalistul legitimat pentru prima oară chiar la Cermei, crescut de Atletico si  trecut pe la UTA, Concordia Chiajna și Viitorul Constanța. Actualmente, mijlocașul de 26 de ani e liber de contract după ce și-a reziliat contractul cu Hapoel Raanana, din prima ligă israeliană și a fost alături de echipa din zona natală, el fiind născut în satul Vasile Goldiș.
Purece a asistat și la bucuria din vestiarul „roș-albilor” de la finalul confruntării cu devenii, când Sulea et. comp. au strigat printre altele: „Să vină banii la băieți!” Preșe­dintele Petre Bulza a gustat refrenul, dar va trebui să decarteze câte 300 de lei de fotbalist pentru succesul de vineri.

Recomandările redacției