Ex. utistul Feussi îi propune Cermeiului un mijlocaș ofensiv care a făcut junioratul la PSG

0
365

Până la urmă, „epurările” anunțate de Petre Bulza, președintele Cermeiului, după eșecul (2-4 ) cu Dăești nu au mai venit pentru simplul fapt că nu existau variante de înlocuire, în chiar ultima zi de transferuri în România, pentru cei câțiva jucători care nu au dat randamentul scontat în acest debut de sezon. În schimb, „sămădăii” se pot întări cu fotbaliști liberi de contract, iar unul dintre aceștia, cu un CV destul de important pentru Liga a III-a din România, se află în curtea lor de trei zile.
Este vorba de Oguy Didier Koula, un mij­locaş ofensiv de 20 de ani, care s-a născut în Coasta de Fildeş, dar care are dublă cetăţenie, ivoriană – franceză. Fotbalistul a părăsit Africa, iar la 16 ani se afla deja la grupele de juniori de la Paris Saint-Germain. După ce a terminat junioratul la formaţia din capitala Franţei, mijlocașul a evoluat pentru echipa secundă a parisienilor în perioada 2017 – 2018. În sezonul trecut, tânărul fotbalist a activat la L’Entente Sannois Saint-Gratien, formaţie care retrogradase din al treilea eşalon francez.
În această vară, francezul a evoluat în câteva amicale pentru o altă echipă din Liga a III-a din România, SCM Zalău, însă – până la urmă – nu a mai semnat cu formația sălăjeană. Fotbalistul a și efectuat două antrenamente sub comanda lui Flavius Moisă, calitatea sa fotbalistică neputând fi pusă la îndoială. Mai departe, însă, rămâne de văzut dacă gruparea cermeiană își poate permite legitimarea ivorianului, ținând cont și de formalitățile cu permisul de muncă sau obținerea cărții verzi.
Cel care l-a propus pe Koula la Cermei este Patrice Feussi, fundașul dreapta care a evoluat în România la UTA, ASA Târgu Mureș, Dinamo și Chiajna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.