muticaDupă ce au pierdut la scor de neprezentare la Lipova, curticenii         s-au metamorfozat și au surclasat vicecampioana de toamnă în Liga
a IV-a. A fost 5-0 pentru Frontiera, după „dubla” fundașului central, Alex Don, plus reușitele lui Herlo, Trif și Gheorghieș. La pauză a fost doar 1-0, dar asta și pentru că Pleșca a irosit o lovitură de pedeapsă chiar în minutul 2, iar gazdele au ratat și alte ocazii.
Antrenorul „grănicierilor” recunoaște că nu ar fi pariat niciodată pe un succes atât de clar al elevilor săi contra trupei lui Pința, dar: „Băieții au fost pur și simplu excepționali, au făcut cel mai bun meci al sezonului. Nu numai că am marcat cinci goluri frumoase, dar ne-am mai creat alte 3-4 situații clare, plus acea lovitură de la 11 metri ratată în debutul partidei. În plus, nu cred ca adversarul să fi avut vreo ocazie clară de a înscrie. Sincer vă spun, m-au surprins și pe mine foarte plăcut jucătorii, cum mă surprind plăcut și toți oamenii de la
Curtici, care ne creează toate condițiile. Printre acestea se află și terenul de joc, cred că cel mai bun din județ în acest moment”, a punctat Dorel Mutică.
Dincolo de meritul celor care au intrat pe teren și fostul fundaș al Stelei s-a dovedit inspirat pentru alegerile făcute. „Am schimbat puțin față de partida de la Lipova. În poartă a apărut Iacob, Alex Don și Pleșca au fost fundași centrali, am avut siguranță defensivă față de etapa precedentă. Dar, oricum, e o perioadă de încercări pentru noi, căci vrem să știm exact pe cine ne bazăm la anul”, a adăugat antrenorul Frontierei.
Formații:
Curtici: Iacob – Gavriș, A. Don, Pleșca, Morariu – D. Don, Hanc (Crișan), Avrămuțiu (Gheorghieș), Firă (Androne) – Trif (Păcurar), Herlo.
Zăbrani: Defert (Șubaș) – Țop, Hodan, Bercu, Vereș – Varga (Topai), Vasinc, Hadăr (Ungur), C. Gîlcă (Samoilă) – Higyed, Capătă.
Arbitri: Bogdan Loredan – Adrian Vasile, Patrick Rotariu.Observatori AJF: Doru Herțeg, Marcel Vida

Recomandările redacției