Recent pe adresa redacției noastre a sosit o scrisoare neașteptată. Criminalul din Arad ce și-a omorât victima cu o drujbă ne-a mărturisit punctul lui de vedere. Însă, cuvintele scrise de acesta sunt cu adevărat șocante și par fără pic de remușcare. Reamintim că în 31 ianuarie 2019, în jurul orei 4.30, agresorul a început să taie cu drujba ușa unei case din localitatea Sânandrei, din Timiș, în care se afla un bărbat împreună cu fiii săi în vârstă de 14 ani și 18 ani și prietena unuia dintre băieți. Copiii au fugit, iar proprietarul a fost lovit de atacator care apoi l-a decapitat cu drujba.

Iată cum sună cuvintele ucigașului: „Bună, mă numesc Muntean Dorin Sebastian, sunt închis în Penitenciarul Arad, pentru crimă. Crima din Timișoara (i-am tăiat capul cu drujba) pe data de 31.01.2019. Mașina pe care am luat-o de la el avea defecte în proporție de 60 la sută, iar alte mașini nu erau bune. Nu a vrut să îmi dea banii înapoi (n.r. pe mașină) și după un an de zile m-am enervat și l-am omorât. Am intrat cu drujba peste el în casă și l-am ucis”, acestea sunt cuvintele șocante ale criminalului din Arad.

Acesta a menționat și despre mai multe afaceri care ar fi urmat să le facă incluzând mașini de epocă, camioane, escavatoare dar și 500 de milioane de euro. Cel mai probabil aceste afaceri sunt doar în mintea omului închis pentru aproape 25 de ani. Acesta a menționat că ar fi vrut să ajungă la o înțelegere însă a fost refuzat.

În total am făcut 2000 de km de la Bârzava la Timișoara, voiam să ajung cu el la o înțelegere și să îmi recuperez banii pe care i-am dat pe mașină, dar nu am putut să ajung cu el la nicio înțelegere”, a mai scris acesta.

Omul a mai menționat în scrisoare despre afacerile pe care le avea, dar și că are nevoie de un telefon mobil cu internet și că ar vrea să fie contactat de presă și televiziune pentru a face noi mărturisiri.

 

FOTO: ProTV

Recomandările redacției