Scene rupte din filme au „urmărit” în această seara trecătorii de pe strada Voinicilor.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 18.00, la o măcelărie, unde un bărbat înarmat cu un cuțit, o sabie și un pistol cu aer comprimat, a încercat să rănească o persoană, fiind un gest de răzbunare pentru faptul că soția sa a fost concediată.

Persoana înarmată a dat semne de violență după ce a dat cu cuțitul în geamul măcelăriei, iar victima, îngrozită, s-a apărat cu ce a avut la îndemână, mai precis cu un extinctor. La fața locului s-au aflat mai multe echipaje de poliție și o ambulanță.

UPDATE:

În urma investigațiilor a reieșit că un bărbat de 26 de ani, l-ar fi împuns cu un obiect tăietor-înțepător și ar fi tras două focuri de armă înspre un alt bărbat de 29 de ani, ambii din municipiul Arad.

Bărbatul de 29 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri și alte violențe.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun.

UPDATE 2: Persoana vătămată a suferit o rană superficială la nivelul brațului, nu a necesitat transportul la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri sau alte violențe, în funcție de rezultatul verificărilor urmând a fi extinse și cu privire la infracțiunea de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Polițiștii efectuează verificări pentru depistarea suspectului și luarea măsurilor legale.

Recomandările redacției