Excursioniste în deplasare: Juniorul Satu Mare – CS Ineu 4-1

0
288

Una dintre formațiile pe care echipa de fotbal feminin a Ineului a învins-o în tur și-a luat revanșa în această dimineață. Junior Satu Mare a valorificat avantajul terenului propriu, dar și greșelile de plasament ale echipei vizitatoare și s-a impus cu 4-1.
Scorul pauzei era deja 3-0 și cu toate că în partea a doua jocul s-a întors, cu un gol înscris de Cozac și alte ocazii ratate în special de Iza Dragoș, soarta întâlnirii nu a mai putut fi întoarsă. Mai mult, în utimul minut de joc, „junioarele” au înscris și golul patru pentru trei puncte sigure. „Din păcate, în deplasare suntem excursioniste. Nu reușim să ne concentrăm îndeajuns și greșim atât în apărare, cât și în atac. Ne-a lipsit din nou Alice (n.a. Cociuba), care are în continuare probleme cu genunchiul, dar și Ioana Longa, din motive personale. Strângem rândurile pentru vizita celor de la Craiova, trebuie să mai facem puncte”, a menționat Cosmina Nicodin, antrenoare și jucătoare la CS Ineu.
Moț – Vamanu (46 Joldeș), Mladin, Covaci, Preală – Dragoș, Haida, Nicodin – Mihăilescu (75 Cristea), Mihăieș, Cozac a fost echipa aliniată de formația din Țara Zărandului la Satu Mare în cadrul etapei a 17-a din Liga 1 feminin la fotbal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.