feies-pirosŞoimii Pâncota s-a ales cu suspendări după celebrul meci cu FC Hunedoara din mai, care i-a costat pierderea promovării pe cei din Orașul Corvinilor. Adrian Lengyel e suspendat patru meciuri (două au trecut, cele din Cupă), iar arena din Pâncota nu poate găzdui meciurile Șoimilor timp de trei etape. Soluția a venit din partea amicilor și vecinilor de la Național Sebiș,  care-i vor primi pe pâncotani în fieful lor.
Dan Cuedan, care a și antrenat la Sebiș în două rânduri, vrea să-și familiarizeze trupa cu arena din orașul lui Gheorghe Feieș: „Îmi doresc un ultim meci amical jucat la Sebiș, acolo unde vom juca primele trei etape. Așteptăm să înceapă campionatul, vrem să începem cu victorie”. În prima rundă, Şoimii joacă la Sebiş cu una din cele două echipe din Baia Mare, cea a lui Hotico, divizionară secundă până în vară.
Unde e Hernandez?
Spaniolul Manuel Hernandez a lipsit de la ultimele antrenamente ale Șoimilor, iar Cuedan a mărturisit că nu știe ce s-a întâmplat cu primul iberic pătruns în fotbalul arădean: „Poate a fost dezamăgit de ce a găsit în România. Nu l-am mai văzut la față, nu știu ce e cu el”.

Recomandările redacției