Demisia în alb depusă de conducerea „Bătrânei Doamne” cu ocazia ședinței de analiză făcută sâmbăta trecută în fața suporte­rilor, vechilor glorii și presei nu a avut niciun efect. Cel puțin deocamdată absolut nimeni nu și-a manifestat intenția de a prelua frâiele clubului. Nici din partea autorităților locale, un pilon important al proiectului demarat în 2013, nu există absolut nicio reacție, astfel că – probabil – echipa lui Alexandru Meszar va rămâne și pe mai departe la conducerea grupării fanion a orașului. Sau, mai bine spus, va asigura interimatul, căci, dacă nu se întâmplă minuni de ordin legis­lativ sau Primăria nu va opta pentru o altă formă de finanțare (nu cea pe bază de proiecte), va avea mereu bagajele făcute în lipsa unor soluții de a asigura un buget necesar pretențiilor de promovare ale celei mai titrate grupări din Provincie.
De altfel, șefii UTA-ei au anun­țat demararea unui proiect „low-cost” chiar începând din această primăvară. Se va renunța la fotbaliștii cu salarii mari sau cei care rămân să tragă la „căruță” vor trebui să accepte o diminuare a câștigurilor. Fiindcă conducătorii clu­- bului încă așteaptă ca oameni potenți financiar să le bată la ușă nu se grăbesc să ia decizii radicale și nu au confirmat nici măcar stafful tehnic pentru la primăvară.
Probabil, însă, mai ales în con­dițiile revoluționării lotului și opta­rea pentru mulți fotbaliști tineri, Cristi Todea, Cristi Păcurar și Sorin Botiș vor rămâne pe loc. Aceștia chiar au fixat o dată a reunirii lotul pentru pregătirea de iarnă, respectiv 8 ianuarie 2018. Și tot tinerii tehniceni au optat pentru un cantonament montan la Moneasa în a doua decadă a lunii ianuarie.

Recomandările redacției