Preotul Ciprian Ilica din localitatea Sintea Mică, comuna Olari, a fost declarat mort. A fost internat la spital, fiind infectat cu Covid. Preotul avea 45 de ani și a intrat în stop cardiorespirator, fiind declarat mort.

Oamenii au rămas șocați, mai ales că părintele se afla în floarea vârstei și avea o constituție atletică. Prietenii și cei care îl cunoșteau au scris nenumărate mesaje de condoleanțe, manifestându-și regretul pentru Ciprian Ilica. În satul unde este preot, în Sintea Mică, s-au tras și clopotele.

Numai că minunea s-a întâmplat. Medicii nu s-au lăsat bătuți cu una cu două și timp de 45 de minute au încercat să îl resusciteze. Au și reușit, iar inima bate din nou în pieptul părintelui Ciprian Ilica. Au fost contactați și cei din Sintea Mică, cărora li s-a spus să nu mai tragă clopotele deoarece preotul lor a primit o nouă șansă la viață. Acum, toată lumea speră și se roagă ca părintele să reziste și să se întoarcă sănătos în mijlocul enoriașilor. 

  • Ioan Damaschin spune:

    Părintele Ciprian nu era mort, dar cineva a comunicat decesului lui celorlalți preoți care au tras clopotele conform ritualului. Nu a înviat, pentru ca nu a fost mort. Nu s-a făcut nicio minune. Medicii au făcut eforturi si l-au ținut in viață!

    • Nick spune:

      Iertați ,dar nu înțeleg, după ce i-au declarat decesul au mai insistat 45 minute cu resuscitarea? E o minune să poți înțelege ce scrieți aici!

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției