experienta[1]

Olga Iulia Ghinga, membră a Clubului Sportiv Experienţa Multisport din Arad a participat duminică, 12.04.2015, la cea de-a 32-a ediţie a maratonului oraşului Viena. Organizată sub sloganul „Noi suntem Europa!“, această competiţie cu o distanţă de 42,195 kilometri a reunit atleţi amatori şi profesionişti din peste 120 de ţări.

Olga Iulia Ghinga a trecut linia de finish amplasată în piaţa Heldenplatz din faţa palatului Hofburg cu un timp net înregistrat la categoria elite de 3 ore 22 minute şi 37 secunde. Conform acestui timp, Olga Iulia Ghinga s-a plasat pe locul 4 la categoria de vârstă Femei- 40 de ani, din totalul de 194 de concurente, locul 42 în clasamentul general feminin din totalul de 1.118 concurente şi locul 769 în clasamentul general din totalul de peste 9.000 de alergători participanţi la secţiunea maraton.

„Organizarea competiţiei a fost impecabilă, de la voluntari dedicaţi şi public numeros care au oferit suport moral prin încurajări frenetice atât de necesare atleţilor şi până la atmosfera de sărbătoare întreţinută de valsul vienez difuzat la megafoane de către organizatori. A fost o experienţă deosebită pentru mine, un vis devenit realitate!“, susține Olga Iulia Ghinga.

Recomandările redacției