Exploatările forestiere din Sebiș și Moneasa, în vizorul polițiștilor

1
640

Oamenii legii au făcut verificări în zona Sebiș-Moneasa vizând legalitatea exploatărilor silvice. Polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Arad și Direcția Silvică Arad au desfășurat, în perioada 18-21 mai a.c., o acțiune pe raza localităților Sebiș și Moneasa, pentru verificarea activităților în cadrul exploatărilor forestiere.

Au fost verificate 4 fonduri forestiere și 57 transporturi de material lemnos, fiind aplicate 2 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 8.000 de lei.

Polițiștii au întocmit 4 dosare penale pentru tăiere ilegală de arbori, furt de material lemnos și evaziune fiscală, fiind indisponibilizați în vederea continuării cercetărilor 60 de metri cubi de material lemnos, în valoare de aproximativ 8.800 de lei.

Aceste activități vor continua și în perioada următoare, pe toate fondurile forestiere de pe raza județului.

1 COMENTARIU

  1. Anul trecut in martie era groaznic…majoritatea traseelor erau inchise, copaci cazuti peste tot. Localnicii ziceu ca situatia asta e ca urmare a furtunii din sept. 2017. Parerea mea e ca nu a controlat bimeni situatia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.