O explozie puternică a avut loc vineri dimineaţă, la o pensiune din Cluj. Aceasta a fost urmată de un incendiu. O persoană a murit, iar alte două au suferit arsuri grave pe suprafaţa corpului.

Explozie urmată de incendiu la o pensiune din Cluj. Incidentul s-a petrecut vineri dimineaţă, pe strada Dunării din municipiu.

ISU a fost alertat în jurul orei 06:49. La faţa locului s-au deplatat trei autospeciale de stingere, o autoplatforma de lucru la înălțime și aproximativ 30 de pompieri.

Din păcate, o persoană a murit, iar alte două au suferit arsuri grave.

„În urma exploziei, o persoană de sex feminin carbonizată, 2 victime cu arsuri au fost transportate la spital de SAJ.  La locul exploziei ntervine ISU Cluj cu 3 Autospeciale de stingere, o autoplatforma de lucru la înălțime și aproximativ 30 de pompieri.  Alte trei persoane au fost consultate la fața locului, dar nu au fost transportate la spital.”, a transmis ISU Cluj.

Explozie urmată de incendiu la Aerostar Bacău. Două persoane sunt rănite

O explozie s-a produs marţi, în jurul prânzului, la Aerostar Bacău. Explozia a fost urmată de un incendiu. Focul a fost stins de angajaţi ai companiei. Din primele informaţii, explozia s-a propus în timp ce angajaţii

„La 12,25 am primit un apel prin 112 despre o explozie la Aerostar, iniţial cu o singură victimă. La faţa locului s-a constat că este încă o persoană rănită şi a mai fost trimisă o ambulanţă. Este vorba de un bărbat în vârstă 19 ani cu arsuri de gradul 1 şi 2 la membrul inferior stâng şi un bărbat în vârstă de 23 ani cu arsuri de gradul 1 la faţă şi de gradul 3 pe membrul inferior drept.

Un al treilea bărbat, în vârstă de 18 ani, a suferit atac de panică fără a avea leziuni şi a rămas la locul solicitării”, a precizat managerul SJA Bacău.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Bacău va efectua o anchetă asupra circumstanţelor în care s-a produs accidentul de muncă.

Sursa: https://www.romaniatv.net/

Recomandările redacției