Expoziție deosebită pe teme de iarnă, la Consiliul Județean

0
249

expozitieO expoziție deosebită de picture în acuarelă, a Elenei Boţan, unul dintre pictorii cei mai apreciaţi ai Aradului este găzduită de Consiliul Județean, până în 11 ianuarie 2016.

Expoziţia cuprinde aproximativ 150 de picturi în miniatură şi este prezentată cu ocazia împlinirii a 40 de ani de când aceasta pictează felicitari unicat.

Ardenii au ocazia să admire bogaţia şi frumuseţea obiceiurilor de Crăciun şi Anul Nou care se mai păstrează în satul românesc, înfăţişate într-un stil unic de pictoriţa Elena Boţan.  „Această expoziţie prezintă 150 de felicitări unicat. De-a lungual anilor, din fiecare serie am le-am ales pe cele mai frumoase pentru a putea prezenta publicului ceea ce se poate face, în miniatură, din acuarelă. Am folosit la felicitarea unicat diferite suporturi de hârtie, în relief şi cu o textură mai aparte şi astfel am putut să scot efectul deosebit care se poate scoate din acuarelă. Tematica generală o reprezintă căsuţele şi peisajul montan din Apuseni, foarte multe reprezintă Biserica Veche de la Râmeţ, flori şi păsări”, susține pictorița Elena Boţan.

Expozitia poate fi vizitata zilnic în holul mare al instituţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.