Expoziţie GAIA pe platoul din faţa Palatului Administrativ

0
611

antet GAIA

Comunicat de presă

28 iunie 2014

Voluntarii din cadrul proiectului GAIA au ales o metodă inedită pentru a-și prezenta munca depusă în cadrul proiectelor derulate în municipiul Arad. Pe parcursul zilei de vineri, arădenii au putut vedea fotografii ilsutrând acțiunile desfășurate în cadrul unei expoziții care a fost amenajată pe platoul Palatului Administrativ. Proiecte educative, seri interculturale, acțiuni de ecologizare sunt doar câteva dintre direcțiile în care s-au implicat tinerii voluntari.
Proiectul GAIA finanțat prin Programul Tineret în Acțiune – Serviciul European de Voluntariat în cadrul parteneriatului internațional compus din urmatoarele organizații: Youth Network for Development and Innovation din Iordania, Canakkale Koza Genclik Dernegi din Turcia și Asociația Culturală Ingalicia din Spania. Proiectul este coordonat de Asociația Clubul Tinerilor Arădeni DELTA – Filiala Timiș, cu sprijinul Comisiei Europene.

Acest proiect a fost finanțat cu sprijinul comisiei europene. aceasta publicație (comunicare) reflecta numai punctul de vedere al autorului si comisia nu este responsabile pentru eventul la utilizare a informațiilor pe care le conține.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.