Extemporal luat cu notă maximă: LPS Satu Mare – UTA Under 17 0-5

0
182

FOTO (UTA Media Design)

Dacă la juniori mari, sătmărenii sunt lideri, la Elite Under 17 „galben-albaștrii” nu stau tocmai bine. Utiștii, aflați într-o formă deosebită, au profitat la maxim de limitele adversarilor și le-au administrat un sec
5-0 pe terenul din Micula.
Superioritatea din jocul arădenilor avea să se concretizeze destul de rapid și pe tabelă. În minutele 16 și 18, Sabău (după un corner) și T. Bodri (dintr-un penalty obținut de Gruiescu) au făcut 0-2, dar scorul pauzei s-a rotunjit după acțiunea personală a lui Covaci, care și-a depășit adversarul direct și a tras la colțul scurt. Văzându-se cu sacii în căruță, Costel Bogoșel și Mihai Petcuț au operat trei schimbări încă de la pauză, unul dintre cei trei nou intrați, Raul Petcuț punctând pentru 0-4, după ce a pivotat în interiorul careului și a tras plasat. Cam în aceeași manieră a închis conturile Nick Faur, pentru un rezultat ce nu lasă loc la multe comentarii.
„A fost un fel de extemporal pentru noi, pe care, zicem noi,
l-am trecut cu bine. Ne-am pregătit pentru teza de săptămâna viitoare, când primim vizita celor de la Miercurea Ciuc. Dacă îi batem și pe ei, rămânem cu șanse mari la unul din primele două locuri. Sperăm să ajungem cât mai proaspeți la acest meci și asta pentru că miercuri avem și meci de Cupă, în deplasare. Ne bucurăm, însă, că nu sunt probleme medicale în lot, iar Deta revine după suspendare”, a spus antrenorul Mihai Petcuț.
Zamfir – Deliman, Sabău (41 Stan), Onuțan, Frai – Dumitru (41Țuța), T. Bodri (41 Petcuț), L. Bodri, Covaci – Gruiescu (59 Obrad), N. Faur (63 Șiclovan) a fost „garnitura” aliniată de utiști pe terenul LPS-ului, dar și în unul dintre bazinele Aqua Star Satu Mare pentru recuperare după efort.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.