rus motruÎn partea a doua a stagiunii trecute, Cipri Rus marcase 9 goluri în 11 meciuri și se impusese în linia alb-roșie de atac. Noul sezon l-a prins tot în prima echipă și, chiar dacă atacantul a arătat aceeași râvnă, n-a apărut pe lista marcatorilor. Și asta l-a apăsat, deși a făcut totul să nu se vadă.
La Motru, Cipri Rus a fost determinant pentru cele 3 puncte. Mai întâi
s-a infilitrat abil prin defensiva Minerului și a lovit perfect centrarea lui Burlă. Mai târziu în meci, a semnat golul trei al UTA-ei, gol care, pe cât de ciudat a fost, pe atât de important
s-a dovedit!
„Mă bucur că am înscris și am ajutat echipa să câștige al treilea meci consecutiv, asta e treaba mea. Și mă bucur că suntem pe drumul cel bun și că ne apropiem de locul 1”, a exultat atacantul, fericit că a spart gheața în stagiunea 2014-2015. „Mă simt bine că m-am descătușat și sper să înscriu și în meciurile următoare. Sunt dator echipei, clubului și suporterilor”, a admis Cipri Rus.
„Reușitele mele se datorează și încrederii antrenorilor, care mi-au dat șansă în fiecare meci. Sper să îi răsplătesc cum se cuvine, adică să marchez!”, a continuat fotbalistul care a fost unul din cei mai importanți juniori din generația lui George Țucudean.
Golul trei al UTA-ei a avut suspans: Rus avea culoar de șut, dar execuția n-a fost de forță. Inițial, portarul Șerban a lăsat impresia că a prins, dar după o secundă lungă, mingea s-a scurs cuminte în poartă. Atacantul arădean a descris golul: „Am primit pasă de la Sore [Botiș] între linii, am fentat un adversar pe 16 metri și am dat la poartă, dar exact în acel moment un jucător advers
mi-a făcut alunecare din spate și mi-a incomodat șutul. În cele din urmă, am ajuns să mă bucur de al doilea gol, care a însemnat mult pentru mine și pentru echipă, în același timp”.

Recomandările redacției