Fac frații Rusu echipă la Cermei? Florin: „Oferta i-a fost făcută, îl așteptăm”

0
338

rusuLa finalul săptămânii trecute, Adrian Rusu a luat o decizie surprinzătoare, solicitând rezilierea contractului ce-l lega de Șoimii Pâncota. Pe fir au intrat imediat cei de la Lunca Teuz Cermei, care contează și pe celălalt fotbalist din familie. „Propunerea i-a fost făcută din momentul în care și-a reziliat contractul. Rămâne de văzut ce va alege, ne-ar ajuta foarte mult la valoara și experiența lui. Eu și băieții îl așteptăm cu brațele deschise”, a recunoscut Florin Rusu.
Experimentatul portar a vorbit și despre desfășurarea confruntării cu UTA II, pe care Cermeiul a terminat-o la egalitate, la Șiria, 1-1. „Este o remiză muncită, nu cred că este un pas greșit. Poate, dacă pierdeam era altceva, dar așa am luat un punct ce ar putea conta la finalul campionatului. Să nu uităm că am jucat împotriva unor jucători care au meciuri și în Liga a 2-a, care se antrenează zilnic. Mă bucur că a ieșit un joc frumos, cu multe faze de poartă . Mai avem multe meciuri în acest an, totul se joacă acolo la vârf”, a punctat căpitanul Cermeiului.
În fine, acesta susține că echipa sa nu are ca obiectiv câștigarea campionatului. „Nu suntem de promovare încă, zic eu. Avem un grup frumos, dar suntem o echipă încă în formare. Tot ce vrem este să răsplătim eforturile oamenilor inimoși din jurul echipei, ale celor din Cermei care ne oferă condiții excelente de pregătire și joc”, a adăugat Rusu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.