Toți cei care-și caută un camarad pe patru labe sunt așteptați în weekendul de la finalul lunii, la o nouă ediție a Târgului de adopție canină, organizat de Gospodărirea Comunală.  Arădenii sunt așteptați sâmbătă, 29 iunie, în Subcetate, între orele 10:00 – 13:00, la ediția VII-a a târgului. Ediția trecută, care a strâns zeci de arădeni care îndrăgesc animalele a avut loc chiar în urmă cu câteva săptămâni, în aceeași locație – Parcul Chinologic din strada Infanteriei.

Persoanele interesate să adopte un căţel trebuie să aibe asupra lor, actul de identitate pentru completarea documentelor de adopţie. Câinii propuși spre adopție nu au potențial agresiv, fiind înainte testați și selectați. Patrupedele sunt sterilizate, deparazitate și primesc vaccin antirabic. Au microcip și carnet de sănătate la adopție. Pot fi găsiți câini pui, câini adulți, de mici și mai mari demensiuni, dar cu toții afectuoși și dornici să aibă un cămin.

Doritorii pot vizita Adăpostul de Câini fără stăpân situat pe calea Bodrogului FN Arad, lângă aeroport, de luni până vineri între orele 09:00 – 15:00.

Parteneri în organizarea evenimentului, alături de Gospodărirea Comunală sunt Asociația Chinologică Română Arad și Școala de dresaj NikArad.

Gospodărirea Comunală este pentru cei care nu știu societatea municipalității, ce administrează Adăpostul Public de Câini.

Recomandările redacției