Făgărașanu a făcut diferența pentru timișeni: ACS Dumbrăvița – Gloria LT Cermei 2-0

0
333

Adversare și în ediția viitoare a Ligii a III-a, Dumbrăvița și Cermei și-au încălzit motoarele în cadrul unui test, desfășurat pe arena „Ștefan Dobay”. Trupa timișană, poate principala favorită la promovarea în Liga a II-a din seria a IV-a, s-a impus cu
2-0, ambele reușite aparținându-i lui Făgărășanu. Fostul atacant al Cugirului a înscris mai întâi cu capul, din cornerul lui Boldea, iar apoi a pus latul la pasa în gura porții a lui Nanu.
„Sămădăii”, care au avut din nou fotbaliști în probe, au avut ocaziile lor, prin Matiș, Gruiescu sau Bulza, însă au trebuit să se recunoască învinși. „Fără Vezan, Rosenblum și Marinescu, am avut ceva probleme din start la mijlocul terenului, dar chiar și așa au fost perioade în care noi am făcut jocul, am pasat mai mult și am și încercat poarta adversă. Am avut în față o formație mult mai omogenă și experimentată, care te taxează la cea mai mică greșeală. Pe Udrea nu am putut să-l încercăm azi, căci nu l-a lăsat încă Dumbrăvița, iar pe fotbaliștii de culoare nu cred că îi vom reține în lot. Nu sunt peste ceea ce avem noi în lot, vom mai căuta și în altă parte în special încă un fundaș central. Așteptăm și răspunsul RMN-ului făcut de Chițu, apreciem faptul că Sorin e fair-play cu noi și nu dorește să rămână în orice condiții la echipă”, a precizat Flavius Moisă, tânărul tehnician al Cermeiului.
Gloria LT Cermei (prima repriză): Dagău – Filip, R. Iuga, Nistor, Passi – Ciubotariu – Gruiescu, Călin, Mihuța, Ferțu – Bulza.
Gloria LT Cermei (repriza a doua): Stănilă – Filip, Kenda, Nistor, Burlă – D. Lazăr – Cocină, Ciubotariu, Petcuț, Daina – Matiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.