Jenelle_EvansAvând în vedere că a devenit celebră datorită MTV, ne întrebăm ce fel de model încearcă să fie pentru adolescenţii impresionabili care o văd la televizor…

După Farrah Abraham, care a ajuns de la reality tv la filme porno, a venit rândul unei alte „vedete” tv, Jenelle Evans, să şocheze puţin (mai mult) opinia publică.

Aceasta a fost arestată pentru prima dată împreună cu prietenul ei, Kieffer Delp, pe 25 octombrie 2010, pentru intrare prin efracţie şi posesie de droguri. În martie 2011 a fost arestată pentru că ar fi bătut o fostă prietenă. În august 2011 a fost arestată pentru încălcarea regimului eliberării condiţionate şi pentru posesie de droguri. În ianuarie 2012 a fost arestată de două ori, pentru ameninţări proliferate la adresa unei foste chiriaşe, Hannah Inman, şi pentru încălcare ordinului de interdicţie de a se apropia de aceasta.

Pe 5 martie 2012 Janelle a fost arestată chiar după încheierea filmărilor la sezonul 2 al serialului Teen Mom, în urma acuzaţiilor formulate de fostul său şef, care spune ca a fost urmărit pe cale cibernetică de către femeie. În iunie 2012 a fost din nou arestată pentru posesie de droguri şi violenţă domestică. În aprilie 2013 Janelle şi soţul ei, Courtland Rogers, au fost arestaţi pentru posesiune de droguri cu intenţia de a le comercializa.

Janelle Evans tocmai a ratat una din înfăţişările în tribunal legate de acuzaţia de cyberstalking, aşa că va fi aproape sigur arestată din nou.

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro/

Recomandările redacției