Faleza Mureșului, casă pentru oamenii „zombie”

1
793

Cu siguranță arădenii se simt tot mai siguri când ies la o plimbare pe faleza Mureșului, aoșa este și normal, mai ales când ai parte de câteva persoane care stau întinse pe pista de biciclete și se comporta precum niște oameni din filmele cu zombie. 

Nimeni nu ia atitudine chiar dacă toți știu că străzile din Arad sunt pline de persoane fără adăpost care consumă diferite substanțe ce îi transformă total în altceva, ceva ce te face să te simți în pericol, ceva ce nu îți oferă siguranță și ceva ce te face să vrei să-i ocolești și să fii cât mai departe de ei. 

Cu toate că autoritățile se presupune că s-au mobilizat ca să readucă liniștea străzilor din Arad, până acum n-au reușit într-un mod foarte convingător și se pare că încă sunt sub dominația celor cu comportament de zombie. 

În așteptarea schimbării sunt toți arădenii, însă nu se știe exact când o să apară această schimbare, până atunci trăind toți cu speranța că cineva o să îi oprească și că, măcar faleza și locurile de joacă o să fie din nou sigure pentru toată lumea. 

 

Sursă: Arad Oficial

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.