falub2Chiar dacă Adrian Marțian și Giovanni Catanzariti par personajele pozitive pentru viitorul „Bătrânei Doamne”, credibilitatea lor este egală cu zero în fața suporterilor și – probabil – și în fața lui Adrian Falub. Deși acesta a fost deja „uns” antrenor, lucrurile nu sunt tocmai simple. Să nu uităm că tehnicianul clujean a plecat în vară de la UTA tocmai pentru că nu a mai crezut în vrăjelile lui Marțian, iar Catanzariti nu a mai avut bani să suțină activitatea echipei. La ora asta, niciunul dintre cei doi șefi nu au făcut dovada că au resurse pentru retur, iar în cazul lui Falub acest lucru se traduce prin: achitarea restanțelor către jucători și angajați, asigurarea unui lot echipat să îndeplinească obiectivul sau condiții normale de pregătire: cantonamente, hrană, vitaminizare etc.
În plus, Falub va cere ca în cazul în care pe 20 ianuarie se va prezenta la reunire, să fie antrenor cu acte în regulă. Pe scurt, nu vrea să se întâlnească pe la vestiare cu Eugen Trică și nici măcar cu polițiștii care vor fi chemați de noul administrator special, Cătălin Barb, să-l evacueze din stadion pe antrenorul oltean. Așa că, lucrurile trebuie să fie clare ca lumina zilei pentru ca Falub să semneze din nou cu gruparea „textilistă”. Și, bineînțeles, antrenorul va trebui să aibă libertate totală în vestiar.
Prin urmare, probabil, Marțian va ține pumnii și la primăvară penru o echipă cu Neagu – căpitan, Firțulescu – decar și Apostu – atacant, dar fără obligația de           a-i ține lui spatele în momentele de rătăcire, când ar putea vorbi din nou de desființare sau neprogramare.

Recomandările redacției