uta112Conform așteptărilor, arădenii au revenit la Arad după ultimul fluier al amicalului de la Sânmartin, așteptând vizita celui care se intitulează patronul clubului din Calea Aurel Vlaicu. După ce au servit cina, utiștii ar fi trebui să fie poftiți de Adrian Marțian în birou pentru a-și încasa restanețele de pe luna octombrie. Numai dacă s-a întâmplat asta aseară, jucătorii se vor urca în autocar în această dimineață pentru a începe în sfârșit cantonamentul de iarnă de la Gyula.
Până una alta, Adrian Falub i-a ales pe cei pe care-I va pregăti în Ungaria timp de o săptămână. Pe lista tehnicianului (care încă nu  și-a legat destinele de UTA fiindcă nu este convins că șefii clubului îi pot oferi condiții de performanță, dar și pentru că echipa are încă antrenor în acte în persoana lui Eugen Trică) se află 20 de jucători și anume: Boșneag, Horvat – Oltean, Feussi, Sidney, Mardare, Gornic, Ardelean, Diarra, Neagu, Monac, Zaluschi, Lazea, Po­pescu, Farcaș, Surugiu, Apostu, Sălăjan, Elvis și Palcu. Acesta din urmă a revenit la „bază” după aventurile de la Gloria și o echipă din Ungaria, în timp ce situația lui Trabalka e incertă. Atacantul de 18 ani e împrumutat de Atletico până la finalul junioratului, însă UTA ar dori o prelungire a înțelegerii.
Bineînțeles, la Gyula (dacă se va pleca) mai sunt așteptați cel puțin trei-patru fotbaliști, cu prioritate pentru atacanți.

Recomandările redacției