falubsupProiectul noii UTA, agreat de primarul Gheorghe Falcă și construit din Liga a IV-a în jurul managerului Alexandru Meszar și al antrenorului Francisc Tisza împarte deja suporterii în două. O parte dintre ei îmbrățișează această idee, îngropând deja muribunda societate controlată de Giovanni Catanzariti și Adrian Marțian, iar cealaltă susține că trebuie făcute toate eforturile, inclusiv din partea celor care doresc să plece cu noul club de la 0, pentru a fi salvat ce mai poate poate fi salvat.
Adrian Falub, cel care a contribuit la scoaterea la liman a „Bătrânei Doamne” în iarnă, convingându-l pe Adrian Marțian să investească la Arad, nu crede că suporterii arădeni pot iubi o altă formație „textilistă”. „Am auzit și eu că se pregătește o altă UTA la Arad. Eu, însă, știu ceva. UTA e numai una, cea pentru care suporterii au umplut stadionul cu Timișora, cea pentru care aceiași suporteri ne-au însoțit și ne-au încurajat cu căldură și pasiune pe majoritatea stadioanelor României, cea care înseamnă totul pentru fanii pe care îi cunosc eu. Și le mai amintesc ceva arădenilor. Când ajungi în fața altarului cu soția și faci un legământ în fața preotului, jurând că-ți vei iubi jumătatea la bine și la greu, nu te lepezi de ea la bătrânețe. UTA are 68 de ani, poate s-a pus praful pe trofeele ei și nu mai câștigă campionate, dar ce faci, o părăsești pentru una mai tânără? UTA nu este a lui Giovanni, Marțian, Falub, Mărginean și nici măcar a lui Falcă sau Meszar, ci este a celor care o iubesc necondiționat și vor transmite iubirea lor din tată în fiu”, a punctat antrenorul celei mai titrate echipe din Provincie.
Chiar dacă – teoretic – mitingul de luni seara al arădenilor va fi îndreptat împotriva actualilor acționari ai clubului, care doresc să lucreze în continuare la cu el pe banca tehnică, tehnicianul îmbrățișează această inițiativă.
„E foarte bine că suporterii ies în stradă, înseamnă că le pasă cu adevărat de UTA. E normal să aștepte fapte nu vorbe din partea acționarilor, la fel ca noi toți cei care lucrăm și dorim să facem performanță la acest club”, a adăugat Falub.
Din informațiile noastre, vestea că în Calea Aurel Vlaicu se pregătește o altă formație a ajuns și la urechile lui Adrian Marțian. Acesta s-ar fi ambiționat și mai mult să redreseze situația, însă prea puțină lume mai crede în bunele intenții ale omului de afaceri clujean.

Recomandările redacției