mateimacÎnlocuindu-l pe Dorin Stana, care s-a operat la fiere joi, Ladislau Korosi a transpirat serios înaintea meciului de la Drăgășani. Genunchiul lui Dan Matei a cedat, iar în defensiva de trei și-a făcut locul sârbul Supic. Automat, UTA avea patru jucători extracomunitari în echipă, lucru nepermis de regulament, astfel că unul dintre aceștia trebuia să ia loc pe bancă. Cel sacrificat a fost Adofo Godfred, în locul acestuia intrând pe gazon Florin Lazea.
La finalul confruntării, Adrian Falub a recunoscut că evenimentele dinaintea primului fluier al arbitrului i-a dat puțin planurile peste cap. „Poate, meciul s-a jucat și la încălzire. Cu Adofo lângă Kovacevic ne-am propus să câștigăm puncte la construcție, fiind vorba de doi jucători tehnici, însă am fost nevoiți să renunțăm la ghanez. Apoi, Supic a intrat nerefăcut complet, nu am fi contat pe el dacă Matei era în re­gulă. Până la urmă, jucătorul sârb și-a făcut bine a treaba, a dus la bun sfârșit meciul, dar la mijloc am pierdut, dovadă că am încercat și cu Lazea și Chindriș”, a precizat antrenorul „alb-roșiilor”.
Dacă săptămâna trecută, cu ocazia partidei cu FC Olt, Falub a efectuat schimbări decisive pentru soarta me­ciului, acum acest lucru nu s-a mai întâmplat. Chindriș, Bîrză și Dosso, chiar dacă ivorianul s-a zbătut mult și de această dată, nu au schimbat fața jocului „textiliștilor”, însă „principalul” arădenilor a trebuit să reacționeze la prestațiile slabe ale lui Lazea și Neagu. Ultimul, la ieșirea de pe teren, a fost destul de nervos, dar chiar el avea să spună că era supărat doar pe el și nu pe decizia antrenorului. „Neagu a prins o zi mai slabă”, a admis Falub, în timp ce Marțian s-a exprimat și mai dur la adresa fostului piteștean: „Nu vreau să-l mai văd măcar câteva zile”.

Recomandările redacției