Familia băiatului dispărut de trei săptămâni, supusă detectorului de minciuni

0
134298

Sebastian, copilul de şapte ani din Vânători, a dispărut de trei săptămâni şi este de negasit. Băiatul a plecat la o stână si de atunci nimeni nu ştie absolut nimic despre el. Familia copilului a trecut testul poligraf, potivit polițiștilor. Ciobanul, omul care l-a văzut ultimul pe Sebi,susţine că  nu ştie nici el nimic. Forţe impresionante au bătut zona în lung si-n lat, zile în şir, dar baiatul parcă a intrat în pământ.  

Momentan,  se exclude orice ipoteză, în afară de cea a rătăcirii copilului, însă familia micuţului îl acuză oarecum pe cioban. Bărbatul este ultimul om care l-a văzut pe  copil, înainte ca acesta să dispară fără urmă.

Atât mama cât şi rudele  arată cu degetul spre ciobanul care l-ar fi dus la stână. De atunci  nimeni nu mai ştie nimic. Autorităţile cred, în continuare, că băiatul s-a rătăcit şi nu a mai ştiut drumul spre casă. Dar mama copilului susține contrariul. Ea spune că Sebastian ştia bine zona şi a plecat de la stână pe lumină, deci ar fi avut timp să ajungă acasă în siguranţă.

Surse din anchetă, susţin că nu există suspecţi în cazul dispariţiei lui minorului. Persoanele acuzate  de către familie, ar fi trecut testul poligraf, aşa că anchetatorii merg, în continuare, pe varianta că băiatul s-ar fi rătăcit.

Un singur lucru e cert, copilul a dispărut fără urmă, într-o zonă pe care se presupune că o cunoştea şi este în continuare de negăsit, spre disperarea părinţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.