Familii întregi de arabi, cu copii în vârstă de 2 ani, au încercat să treacă granița pe la Nădlac, pe jos sau ascunși în TIR

0
221

Poliţiştii de frontieră de la  Nădlac II au depistat 18 cetăţeni din Siria, Irak şi Afganistan, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două automarfare încărcate cu diverse mărfuri.

Alți trei cetățeni din Algeria au fost depistați, de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac, in timp ce se îndreptau către graniţa cu Ungaria, cu intenţia de a trece pe jos în ţara vecină.

În data de 11.06.2021, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au efectuat controlul amănunțit asupra a două ansambluri rutiere, conduse de doi cetățeni turci. Conform documentelor de însoţire a mărfii, șoferii transportau canapele, piese auto și alimente pentru societăți din Germania și Franța. Sunt unsprezece cetățeni din Siria, şase cetățeni din Afganistan și un cetățean din Irak, cu vârste cuprinse între 2 și 30 de ani”, ne-a declarat Claudia Ardelean, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.