La orele după-amiezii de sâmbătă, profi­tând de faptul că munca pe șantierul Francisc Neuman s-a oprit până luni, aproximativ 70 de membri ai galeriei utiste au inaugurat peluza dinspre ARED-uri a noii arene a Aradului. A fost o „descindere” fulger în plină stare de alertă dictată de autorități în pandemia de coronavirus. O parte dintre fani au purtat măști, ori și-au acoperit gura cu fularele din dotare și s-au împrăștiat printre scaune pentru a păstra o minimă distanțare socială.
Ultrașii au avut și un nou mesaj pentru FRF. Au postat un banner în ton cu decizia de înjumătățire a punctelor dictată de forumul condus de Răzvan Burleanu, înainte de play-off-ul ligii secunde: „Nu ne puteți opri”.
Spectaculoase au fost fumigenele roș-albe și negre, decor pentru scandările anti-FRF, dar și pentru cel mai îndrăgit refren al tifoseriei Campioanei Provinciei, „De la Dunăre la Sena”.
Pregătirile și showul suporterilor nu a durat mai mult de 10 minute, timp suficient pentru a transmite un mesaj puternic spre Casa Fotbalului, dar și elevilor lui Laszlo Balint, care și-au reluat pregătirea de şase zile.
Ulterior, pe contul de Facebook Ultras Arad a apărut și concluzia susținătorilor „roș-albi”: „După atâtea săptămâni de izolare și atâtea vești proaste care ne-au descumpănit, primul cântec ce a răsunat pe Stadionul Francisc Neuman după 6 ani de așteptare și primele fumigene aprinse în peluză ne-au dat din nou speranță! Aradul capătă culoare numai prin UTA!”

Recomandările redacției