miting-2008În urmă cu două săptămâni, Suporter Club UTA lansa un apel către acţionarii clubului UTA pentru ca aceştia să îşi dea seama de gravitatea situaţiei echipei fa­nion a Aradului şi să acţioneze în conformitate cu propriile lor declaraţii.
Din păcate am constatat, din nou, că totul a rămas doar la stadiul promisiunilor fără acoperire însoţite de neseriozitate şi amatorism.
Stilul de management practicat în ultimii trei ani de Giovanni Catanzariti şi ulterior de către Adrian Marţian are consecinţe foarte grave pe toate planurile: organizatoric, sportiv şi de imagine a clubului.
O societate pe acţiuni cu care s-a pornit la drum în 2010 a ajuns să aibă în prezent datorii de aproximativ jumătate de million de EURO faţă de bugetul de stat, jucători, antrenori, angajaţi şi furnizori.
Cu câteva zile înainte de reunirea lotului, echipa mai are doar 7 jucători legitimaţi, nu există comunicare între acţionari şi nu s-a anunţat vreun plan de ieşire din blocajul actual.
Incertitudinea continuă din ultimii ani, lipsa de seriozitate şi profesionalism, ma­nagamentul defectuos şi nerespectarea unor valori care au făcut din UTA o Bătrână Doamnă a fotbalului românesc, au îndepărtat în mod constant publicul de la stadion şi de lângă echipă.
Suporter Club UTA nu mai poate accepta această situaţie care ne-a adus clubul în pragul desfiinţării, drept urmare lansăm un ultimatum conducerii UTA-ei să soluţioneze problemele clubului şi să-şi clarifice poziţia faţă de viitorul clubului UTA.
Până în data de 15 iulie (data reunirii lotului) ne aşteptăm la măsuri concrete în următoarele direcţii: plata/eşalonarea datoriilor la stat, plata salariilor cuvenite jucătorilor care în prezent înregistrează restanţe salariale, prezentarea unui buget şi a unui plan (strategie) credibil pentru sezonul 2013-2014 în conformitate cu bugetul.
Dacă acţionariatul ar opta pentru trecerea clubului în insolvenţă, am dori să prezinte public un plan viabil de redresare, cunoscându-se faptul că orice greşeală în perioada de reorganizare ar putea duce la faliment.
Dacă dumnealor consideră că nu mai pot, sau nu mai vor să susţină activitatea clubului UTA, îi invităm să spună acest lucru cât mai repede!
Suporter Club UTA nu pretinde că reprezintă opinia tuturor suporterilor utişti, dar îi invită pe toţi utiştii în seara zilei de 15 iulie, ora 20, pe platoul din faţa stadionului Francisc Neumann, la un miting de protest faţă de situaţia dezastruoasă a clubului nostru drag, UTA!
Suporter Club UTA

Recomandările redacției