Invitația clubului UTA pentru abonați a prins, și zeci de fani vor fi prezenți sâmbătă, de la ora 11, la Hotel Subcetate. „Ultima etapă a
anului” se va desfășura sub forma unei ședințe analiză a primei părți a campionatului, cu concluzii și eventuale propuneri pentru o strategie pentru la primăvară. Însă, pe lângă prezența conducătorilor și antrenorilor „roș-albilor”, suporterii o consideră necesară și pe cea a primarului urbei, sau măcar a unui reprezentant al acestuia avizat să aducă lămuriri punctuale despre stadiul lucrărilor de la arenele „Francisc Neuman” și „Motorul” și data la care se preconizează darea lor în folosință.
Iată mai jos comunicatul celor de la Suporter Club UTA, sub forma unei solicitări pentru boardul clubului arădean:
„Faţă de agenda discuţiilor propusă şi anunţată public, vă rugăm să includeţi şi o secţiune despre stadiul lucrărilor de la cele două stadioane pe care ar trebui ca echipa noastră să le utilizeze cât mai curând: «Francisc Neuman» şi «Motorul». În acest sens, ţinând cont şi de declaraţiile publicate de mass-media arădeană în cursul zilei de miercuri, 13 decembrie a.c., ne manifestăm dorinţa ca la eveni­- mentul de sâmbătă să participe şi primarul oraşului Arad, Gheorghe Falcă, ori un reprezentant al acestuia, în vederea lămuririi – într-un cadru mai larg, de faţă numai cu cetăţeni interesaţi direct de subiect – a tuturor problemelor care stau la originea perioadelor mult prea îndelungate de construire a celor două obiective. Din aceste motive, vă solicităm ca din poziţia dumneavoastră de organizatori ai întâlnirii cu abonaţii clubului UTA, să adresaţi o invitaţie de participare şi primarului Gheorghe Falcă.
Pentru noi doar UTA contează!”
Din informațiile noastre, condu­cerea clubului fanion a Aradului a făcut deja demersurile pentru ca suporterii să-și primeasă răspunsurile așteptate din partea autoritățile locale, însă la această oră nu se știe dacă cineva din partea Primăriei chiar va fi prezent la Hotel Sub­cetate.

Recomandările redacției