supo2Suporter Club UTA a propus organiza­rea unei discuţii între actualii acţionari ai UTA S.A. şi reprezentanţii clubului Atletico, finalitatea dorită de noi fiind preluarea UTA-ei de către omul de afaceri Marius Ţucudean. Toate cele trei părţi au răspuns rapid solicitării noastre, cerându-ne să organizăm mai repede întâlnirea şi astfel s-a ajuns la discuţia din dimineaţa zilei de miercuri, 7 august, ale cărei concluzii au fost deja reflectate în mass-media.
Din păcate întâlnirea nu a avut înche­ierea dorită de majoritatea covârşitoare a suporterilor UTA-ei şi astfel situaţia „Bă­trânei Doamne” a fotbalului românesc este la fel de critică. Am aşteptat de miercuri până astăzi în „speranţa” că domnul Adrian Marţian se va achita de promisiune şi va prelua restul acţiunilor UTA S.A. de la Giovanni Catanzariti. Nu s-a întâmplat acest lucru, pe lângă faptul că Adrian Marţian a avut pretenţii considerăm exagerate pentru a renunţa la UTA. Considerăm că aceste acţiuni îi probează încă o dată lipsa totală de discernământ, dar şi intenţia clară de sfidare a suporterilor UTA-ei.
Din punctul nostru de vedere rămân în vigoare cerinţele şi termenul (15 septembrie) cuprinse în notificarea transmisă zilele trecute către conducerea UTA S.A..

Recomandările redacției