Autoritățile locale și firma constructoare a stadionului „Francisc Neuman” îi ignoră total pe suporterii celei mai titrate grupări fotbalistice din România. Deși sunt și zile însorite și temperaturi normale, lucrările la partea de tribune și iluminat par a fi complet sistate. Mai mult, firma Tehnodomus nu a schimbat nici acum termenul de finalizare al arenei, expirat încă din data de 23 noiembrie. Un gest de sfidare, făcut, am spune noi, în cârdășie cu angajatorul – Primăria Arad.
De altfel, susținătorii au sesizat și ei această stare de fapt prin următoarea postare de pe pagina de Facebook Ultras Arad:
„1) Lucrările la tribuna 1 sau cele de instalare a dotărilor stadionului (cum ar fi, spre exemplu, scaunele) au rămas pe loc. Estimativ, ar putea dura minim 6 luni pentru ca stadionul să fie pregătit complet din acest punct de vedere pentru a putea găzdui un meci oficial. Noul termen oficial pentru terminarea în totalitate lucrărilor de la stadion este necunoscut, pe panoul de la intrare fiind încă trecută data de 23 noiembrie 2018.
2) A rămas pe loc și proiectul de mo­dernizare a nocturnei și a sistemului de iluminat. Ultima zi de depunere a ofertelor pentru licitație a fost 29 octombrie. De atunci nu se mai știe nimic despre contract. Lucrarea e programată să dureze 9 luni conform DALI-ului.
3) Singurii care lucrează la stadion în acest moment sunt cei de la firma Rulouri de Gazon, care oferă și poze din timp în timp pe pagina lor odată ce avansează cu munca la noul teren. Termenul de finalizare a gazonului este 1 iulie 2019!
Sărbători fericite, dragi utiști! La acest sfârșit de an ați primit cadou noi termene și promisiuni. Știm că vă era atât de dor de ele! Merităm și mai multă batjocură, indiferență și mediocritate”.

Recomandările redacției