Fântânile arteziene sunt pentru răcorire, nicidecum pentru spălat

0
613
Nu spune nimeni că nu ne putem răcori cu ajutorul apei din fântânile arteziene, dar igiena corporală trebuie făcută acasă, nu în fântânile arteziene din oraş.
 
Un bărbat din Hunedoara a fost amendat de Poliţia Locală cu suma de 800 de lei pentru că a folosit, pentru a se spăla, fântâna arteziană „mică” din faţa Casei de Cultură (fântâna aflată la nivelul pavajului).
 
În cazul bărbatului sancţionat joi seara, s-a impus întocmirea unui proces verbal de contravenţie din cauză că acesta, pe lângă faptul că era dezbrăcat (purtând doar pantaloni scurţi), făcea şi gesturi obscene.
 
Aradul nu este nici el mai presus. Alți doi bărbați au fost observați, acum o săptămână, în timp ce își făceau igiena corporală chiar în Parcul „Bujor Buda” din centrul municipiului.
 
Parcul care poartă numele regretatului Bujor Buda, a fost inaugurat acum un an, acesta fiind integrat în zona de promenadă – strada 1 Decembrie.

Inițiativa de amenajare a unei zone verzi accesibile arădenilor, în mijlocul orașului, a venit din partea conducerii Consiliului Județean și a prins contur aproximativ cu doi ani în urmă.

Cu toate astea, unii arădeni nu apreciază asemenea spații la justa valoare, ci doar le folosesc în interes propriu, adică pentru a se spăla în fântâna arteziană din parc.

Menționăm că, folosirea fântânilor arteziene pentru spălat este contravenţie şi se sancţionează cu amendă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.