Faptă bună pe timp de pandemie: Tribunalul Arad a donat calculatoare mai multor școli din județ

0
524

Faptele bune sunt bine-venite mereu, mai ales acum, pe timp de pandemie. Tribunalul Arad a donat zeci de calculatoare mai multor școli, care au avut mare nevoie de acestea.

Joi, 24 septembrie  2020, Tribunalul Arad a dat spre folosinţă cinci computere Şcolii Gimnaziale Hăşmaş şi 5 computere Şcolii Gimnaziale „Virgil Iovănaş” Şofronea.

Ca urmare a dotării instanţelor arădene de către Ministerul Justiţiei cu 127 de  computere noi, Tribunalul Arad a făcut demersuri pentru ca o parte din computerele uzate să fie recondiţionate şi curăţate spre a fi donate şcolilor din judeţul Arad, cu scopul de a contribui la dezvoltarea comunităţii, de a facilita accesul la educaţie  şi de a  combate abandonul şcolar.

 Astfel, în data de 15 iunie 2020, Tribunalul Arad, prin intermediul Primăriei Oraşului Ineu, a dat spre folosinţă un prim lot de 25 de computere Colegiului „Mihai Viteazul” Ineu.

Tot în luna iunie a acestui an Tribunalul Arad a dat spre folosinţă un număr de 60 de computere Liceului „Ion Buteanu” Gurahonţ şi cinci computere Şcolii Gimnaziale Groşeni.

Toate aceste calculatoare au fost date în folosință gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.