Fapte deosebit de grave la Vârfurile. O femeie în vârstă, fără apărare, a fost atacată de un tânăr în propria casă

0
1170

Pentru faptele sale, Cristian Indreica este acum după gratii. El a fost arestat preventiv, la începutul acestei luni, pentru tentativă de viol și violare de domiciliu. În data de 25 februarie a.c., individul Cristian Indreica în vârstă de 34 de ani s-a gândit că ar fi bine pentru el să comită un viol. Și-a pus în gând să meargă tocmai la o femeie de 70 de ani, care locuiește singură.

În după-masa zilei de 25 februarie, femeia a mers să dea de mâncare  animalelor și apoi s-a întors în casă. După câteva momente, în holul casei a dat peste un bărbat care s-a năpustit asupra ei. Agresorul a atacat-o cu un spray și a încercat să o ducă înspre patul din casă, însă femeia nu a fost temătoare, ci i-a opus rezistență.

Cei doi s-au îmbrâncit, iar tânărul a decis să se lase păgubaș. El a furat o haină din casă și s-a făcut nevăzut.

La o săptămână de la faptă, după multe căutări, polițiștii Secției 10 Rurală Gurahonț l-au depistat și reținut pentru 24 de ore. A doua zi, în data de 2 martie a.c., magistrații Judecătoriei Gurahonț au decis arestarea preventivă a lui Indreica Cristian pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de viol și violare de domiciliu.  

 „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului Indreica Cristian – Marius, pe o durată de 30 de zile. În baza art.275 alin. (3) Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului din oficiu, în cuantum de 313 lei, se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 02 martie 2020, ora 20,00”, se arată în soluția Judecătoriei Gurahonț.

Voicu Sida

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.