Fără ajutor financiar, viaţa unui băieţel de nouă ani, bolnav de cancer, este pe cale să se stingă

0
283

vekoniNorbert Vekony este un băieţel de nouă ani, bolnav de cancer, limfom non-hodkin cu celule mari, boala a apărut în aprilie 2008. Din acest an a făcut chimio­terapie săptămânal dar din păcate boala nu a intrat în remisie, Norbi făcând mai multe recăderi. Singura şansă la o vindecare totală este transplantul de măduvă cu donator. Analizele medicale, RMN, punc­ţia medulară, citostaticele, toate acestea sunt tratamente foarte costisitoare şi depăşesc cu mult situaţia financiară a familiei. Pentru transplantul de măduvă, Norbi are nevoie de 60.000 de euro. Persoanele care au posibilitatea să le întindă lui Norbi şi familiei lui o mână de ajutor o pot face donând bani. „Oricât de puţin este de folos şi un mare ajutor pentru noi. Vă mulţumim anticipat şi vă dorim multă sănătate”, este me­sajul familiei Vekony.
„Norbert este un supravieţuitor, a trecut prin multă suferinţă, având septicemie de două ori, insuficienţă cardiacă, respiratorie, a fost internat la terapie intensivă trei luni. Cu ajuto­rul unei persoane deosebite, am fost acceptaţi la o clinică din Italia, unde băieţelul meu a fost diagnosticat co­rect. Iniţial răspunsul la chimioterapie a fost favorabil, însă după mai multe luni Norbi a făcut recădere. Tratamen­tele cu chimioterapie i-au afectat ve­derea, rinichii, ficatul şi splina. Singura lui şansă la viaţă este un transplant de măduvă cu donator. Din păcate transplantul costă 60.000 de euro, bani care reprezintă o avere pentru noi. V-aş ruga din suflet pe toţi cei care puteţi sau aveţi cunoştinţe care ar putea întinde o mână de ajutor să o faceţi, să nu ezitaţi în a salva un suflet ino­cent de copil! Orice donaţie cât de mică contează”, spune mama lui Norbert.
Donaţii şi sponsorizări se pot face în următoarele conturi: Banca Banc Post, titular cont: Diana Dines (mama). Cont în LEI: RO63 BPOS 0200 0527 263R ON01. Cont în EURO: RO95 BPOS 0200 0527 263E UR01. Cont în DOLARI: RO39 BPOS 0240 0527 263U SD01. Cod SWIFT: BPOSROBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.