Vești proaste de ultim moment în curtea echipei fanion a Aradului. Marius Curtuiuș are o erupție pe corp, nu a participat la antrenamentul de ieri și azi va face analize pentru un diagnostic final. Bineînțeles, Laurențiu Roșu a trebuit să-l lase în afara lotului anti-Reșița pe al treilea marcator din lotul „Bătrânei Doam­ne”, după Petre și Muntean.
Oarecum surprinzător, antre­norul „roș-albilor” nu a apelat nici la Bogdan Burlă, punct fix la capitolul juniori în prima parte a sezonului. Probabil, evoluția mai puțin reușită a fundașului stânga la Brăila a cântărit greu, iar Filaret e pregătit să treacă în bandă. Asta înseamnă, că – probabil – cei trei juniori vor apărea doar de la mijlocul terenului în sus, cel mai probabil Jorza, Vîlceanu și Petre. Aceștia din urmă ar putea compune o linie de atac tânără, deși există și varianta Piccioni, cu alte permutări ulterioare în linia mediană. Cu mențiunea că nici Polgar, Costin și Stahl nu au fost convocați, vă prezentăm lista celor 18 jucători aflați la dispoziția staffului tehnic al arădenilor: Miron, Barna – David, Manea, Gligor, Adili, Filaret, Copaci, Chindriș, Tănase, Jorza, Strătilă, Vîlceanu, Copil, Andor, Muntean, Petre, Piccioni.
Așdar, prima săptămână a primăverii din 2017 regăsește UTA în postura de gazdă pentru Metalul Reșița pe arena „Otto Greffner” din Șiria.Pauza de iarnă a venit cu modificări în ambele tabere, la mai multe niveluri, iar echipa arădeană rămâne concentrată la obiectivul ei.
Antrenorul Laurențiu Roșu indică nevoia unei alte abordări, care să șteargă orice amintire a primei etape din acest an. „Am urmărit amicalul Reșița – Pitești, mi-am făcut o idee despre felul cum joacă adversarii noștri. Au venit jucători noi, de la Vâlcea, jucători cu experiență, care au evoluat în prima divizie, dar noi trebuie să fim atenți la ce avem de făcut, să respectăm sarcinile tactice și să abordăm altfel meciul decât la Brăila. Sper ca suporterii să ne sprijine în număr cât mai mare și să ne ajute să câștigăm. Toate meciurile din acest retur sunt importante. Ne dorim să jucăm fotbal, să creem ocazii și să nu mai comitem greșelile pe care le-am făcut”, a subliniat tehnicianul roș-albilor.
UTA – Metalul Reșița se joacă azi, de la ora 15. Partida poate fi urmărită în direct și pe Digi Sport1.
Formații probabile:
UTA: Miron – Muntean, Manea, Gligor, Filaret – Strătilă, Chindriș, Jorza, Andor – Vîlceanu, Petre.
Reșița: Vl. Ignat – Dănănae, Cr. Munteanu, Ciobanu, Val. Lupu – Rz. Petre, Buduroi, Fl. Pîrvu, Pătraşcu – Bortoneanu, M. Dina.
Vă reamintim că UTA pune la dispoziţia suporterilor, gratuit, autocare, de la Podgoria, din fața fostei cofetării „Mimoza”. Primul pleacă spre Șiria la ora 13.30, iar ultimul, la 14. Întoarcerea e prevăzută între orele 17 și 17,15.

Recomandările redacției