Fără dubii pe locul 7 și un sfert de finală cu U. Cluj: Univ Goldiş ICIM Arad – CSBT Alexandria 79-50

0
314

Univ Goldiş ICIM Arad a încheiat en-fanfare grupa valorică 7-10, demonstrând încă odată că nu avea ce să caute aici, doar că pla­netele nu s-au aliniat cum trebuie pentru „galben-albastre” în sezonul regulat. Trupa lui Bogdan Bulj a făcut instrucţie în derby-ul pentru locul 7 cu Alexandria şi merge în play-off cu speranţe, chiar dacă şansele sunt de partea adversarului, în cazul de faţă Universitatea Cluj.
Revenind la jocul de aseară , din Polivalenta arădeană, cu CSBT Alexandria, am înregistrat un galop de sănătate al arădencelor, care şi-au permis să lase garda jos doar în sfertul trei, când oricum nu mai conta. În rest, jocul a fost spumos pentru o victorie impresionantă a Aradului, cu deja consacratele Hadzovic şi Stroman (cea din urmă cu un nou double-double de efect) pe post de prim-solişti şi cu o orchestră bine capacitată, în care Karakasevic (şi ea double-double), Mercea, McGuire sau Pasic şi-au interpretat partitura foarte bine.
De acum să vină Clujul, un adversar solid, cu buget impresionant, cu lot valoros, dar pe care Aradul l-a răpus odată în campionat,. Dar, are de răzbunat și o eliminare din Cupă în fața aceleași echipă a lui Dragan Petricevic.
Formații și marcatoare:
ICIM Arad: Stroman 18 (16 recuperări), Hadzovic 18 (2×3), Pasic 15 (2×3), Karakasevic 10 (10 recuperări), Mercea 7, McGuire 7, Nagy 2, Demeter 2. Au mai jucat: Moraru, Szocs
Alexandria: Bartee 13 (1×3), Rule 11 (1×3), Arnold 8, Mullings 7 (1×3), Mihai 6 (2×3), Grbic 5. Au mai jucat: Podar, Enache, Manea
Celelalte partide din sferturile de finală sunt: Sfântu Gheorghe – Alexandria, Satu Mare – Târgoviște și Brașov – Galați. Primele dueluri sunt programate chiar duminică, 26 martie, arădencele urmând să evolueze la Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.