• Ion Șcheau, președintele Organizației Municipale ALDE Arad cere demisia parlamentarilor USR
 • USR a devenit un partid penal.
 • AEP a făcut o plângere penală, concretizată în dosarul cu numărul 50/2018.
 • Senatorilor și deputaților USR li se cere să fie consecvenți cu ei înșiși.

Uniunea Salvați România, formațiunea politică a cărei singură rațiune de a fi părea lupta pentru statul de drept, pentru apărarea Justiției și împotriva penalilor a devenit oficial un partid penal. Asta, în condițiile în care reprezentanții Autorității Electorale Permanente au anunțat că au făcut o plângere la Parchet împotriva USR, plângere legată de finanțarea alegerilor, care s-a transformat într-un dosar penal. Este vorba despre dosarul cu numărul 50/2018.
Vestea pică cum nu se poate mai prost pentru membrii acestui partid, care prin aprilie a demarat o campanie de strângere de semnături pentru eliminarea „penalilor” din funcțiile publice. Atât useriștii, cât și simpatizan­ții lor au ieșit în stradă, la Arad au montat un cort despre care instanța a stabilit că nu avea ce căuta pe domeniul public, au declanșat o puternică acțiune propagandistică pe internet, au mers până acolo încât au amplasat panouri publicitare pentru a face reclamă acestei campanii. Când colo… potrivit propriilor principii, ce să vezi? Partidul are un dosar penal, deci este… pe­nal.
Ion Șcheau, președintele Organizației Municipale ALDE Arad, vine și pune punctul pe i, având în vedere scandalul în care sunt implicați useriștii, cerându-le parlamentarilor aleși pe listele acestei formațiuni să își dea demisia. „Având în vedere campania de semnături intitulată «Fără penali în funcții publice» demarată de USR, având în vedere principiile clamate de membrii acestei formațiuni politice, cer tuturor parlamentarilor USR să fie consecvenți cu ei înșiși și să-și dea demisia din Parlamentul”, a declarat Ion Șcheau. Este greu de crezut însă că useriștii vor renunța la fotoliile călduțe de parlamentari, pe care le-au obținut trudind din greu pentru apărarea Justiției.

 • Vica spune:

  In sfarsit cineva pune punctul pe i!

 • Mucisor Plicusor spune:

  PNL- USR, aceeasi mizerie!
  AEP stie de ce…

 • Hastag Resist spune:

  As vrea si eu sa-i vad pe Domnul Vlad, pe Domnul Gotiu, pe Domnul Barna si alti Domni cum isi dau demisia. Pacat ca e doar o dorinta de-a mea!
  # Resist, in Romania, USA si oriunde exista Soros

 • Intrebare spune:

  Parlamentari USR? Are USR-ul parlamentari? Poate in alte judete, ca la Arad n-am auzit de ei.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției