Fără probleme, în turul următor al Cupei: Bihardiószeg Diosig – Național Sebiș 0-3

0
206

Turul doi al Cupei României a fost un bun antrenament pentru sebișeni în vederea primei etape de campionat, cea de vineri de la Deva. În județul Bihor, la Diosig, Națio­nalul nu s-a întrebuințat mai mult decât a fost nevoie pentru a trece de divizionara a patra condusă de Zoltan Vig.
Oaspeții au avut inișiativa încă din start și au avut o primă ocazie mare încă din minutul 6. Cl. Vereș a centrat și Petculescu a finalizat în bară. La următoarea fază s-a și des­chis scorul, autorul golului fiind Claudiu Vereș, cu un șut în diagonală, la vinclul porții lui Ghețe. Moroz a salvat și el rezultatul în două rânduri, în fața lui C. Jurcă și Petrean, dar tot sebișenii au avut ocazii mai multe, dar Ionică, Petculescu și Săulescu au ratat.
Scenariul nu s-a schimbat nici la reluare. Superioritatea în joc a vizi­tatorilor avea să se concretizeze și pe tabelă în minutul 58. Atunci, Petculescu a pasat perfect pentru „dubla” lui Vereș. Vârful Ionică a marcat și el, dar i-a fost anulat pe motiv de offside. Chiar dacă nu au mai forțat, sebișenii aveau să înscrie și golul trei. Acesta a venit din piciorul lui Pîslaru, care a executat impecabil, în vinclu, o lovitură liberă de 20 de metri.
Formații:
Diosig: Ghețe – Karacsony, Toseschi, Marc, Arsene – Bogdan, Sereș, Vaida, C. Jurcă – Praja, Petrean.
Sebiș: Moroz – Siminic, Bârănel, Basic, Dumitrache – Pîslaru, Livan (46 Ruță) – Săulescu, Petculescu (68 Susan) – C. Vereș (80 Tatulea)  – Ionică
Arbitri: Cristian Codrea – Radu Despa, Cristian Lucaci (toți din din Baia Mare)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.