uta111„Bătrâna Doamnă” a remizat cu Sebișul la capătul unei evoluții destul de bune, mai ales atâta timp cât arădenii s-au aflat pe teren în formula titulară. De fapt, la finalul disputei, George Neagu a avut numai cuvinte de laudă la adresa elevilor săi.
„Nu pot face reproșuri după meciul de azi (n.a. sâmbătă), copiii au alergat cât au putut. Le-am spus că pe faza de atac au libertate deplină, dar pe apărare le-am cerut puţină organizare. Nu am vrut să luăm gol din fază fixă și, din păcate, s-a întâmplat. Nu au fost atenţi la acea fază din final, dar trebuie să ținem cont că au fost şi multe schimbări, poate asta ne-a bulversat puţin”, a precizat antrenorul-jucător, George Neagu.
În ciuda faptului că a fost eliminat de pe teren pentru că a protestat la o decizie a arbitrilor în debutul reprizei secunde, Neagu a fost chemat de galerie la salut. Fundașul stânga e foarte apreciat pe Mureș după tot ceea ce a făcut pentru echipa emblemă a orașului în condiții vitrege. Toți jucătorii au fost solidari cu George Neagu și nu s-au antrenat luni. „Nu sunt antrenor, le-am mai spus şi băieţilor că sunt doar prietenul şi colegul lor. Le-am spus jucătorilor să îşi facă datoria în continuare, nu le cer să fie solidari cu mine, să facă ce îi îndeamnă instinctul”, a adăugat fostul piteștean.

Recomandările redacției