Fără șanse nici în fața argeșencelor, atacul la „Liga Florilor” va fi reluat din vară: Crișul Chișineu Criș – CS Dacia Mioveni 21-31

0
351

Chiar dacă au făcut un meci ceva mai bun decât contra Sloboziei, handbalistele Crișului nu le-au ținut piept nici celor de la CS Dacia Mioveni în partida cu numărul doi din cadrul grupei A a turneului semifinal de la Făgăraș. Astfel, cu două eșecuri din tot atâtea partide, elevele lui Sebastian Tudor pierd orice șansă de calificare la turneul de la Ploiești, ce va decide echipele promovate în Liga Florilor. Până la urmă, este un deznodământ așteptat în condițiile unui lot redus numeric și foarte tânăr, care – oricum – și-a depășit condiția calificându-se pentru bătăliile inegale din județul Brașov.

Revenind la partida de astăzi, să spunem că în prima parte lucrurile nu au stat foarte rău pentru „alb-albastre”, care erau conduse cu doar trei goluri la pauză: 14-11. Argeșencele au fost ceva mai autoritare în ultimele 30 de minute și au câștigat fără emoții, 31-21, punctele ducându-le, alături de formația din Slobozia, mai aproape de Liga Florilor. Mâine, de la ora 10, Crișul și Știința București vor lupta pentru a evita ultima poziție în clasamentul Grupei A.

Contra Mioveniului, au marcat pentru Crișul: Klimek 6, Boldor 4, Iuga 3, Damian 2, Petruse 2, Haidu 2, Puț 1 și Lucușa 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.