Fără show televizat la Eurovision 2021! Roxen va participa cu o piesă aleasă de juriu, nu de public

0
231

P andemia i-a anulat anul trecut cântăreţei Roxen participarea la Eurovision, unde ar fi trebuit să reprezinte România cu piesa „Alcohol You”. Anul acesta, tot din cauza pandemiei de coronavirus, TVR a anunţat schimbări majore în concursul Eurovision 2021. Publicul nu mai alege melodia care va reprezenta România şi nu vom avea nici show televizat.
Televiziunea Publică a anunțat startul etapei de selecție a piesei cu care țara noastră va merge la competiția europeană Eurovision 2021, desfășurată la Rotterdam. Dacă în concurs ne va reprezenta tot Roxen, de data aceasta un juriu (care nu a fost încă comunicat de TVR) va decide piesa pe care artista o va interpreta, se menționează într-un comunicat. „Decizia organizatorilor de a nu rea­liza un show e una firească, în condi­țiile unui început de 2021 marcat de constrângeri bugetare, dar și de re­gu­lile de distanțare fizică, televiziunea publică asigu­rând, astfel, mai multe resurse pentru realizarea show-ului României pe sce­na concursului internațional”, explică oficialii postului public.
Cântăreața Roxen va trebui să înregis­treze, în perioada următoare, mai multe piese. Variantele „demo” vor fi transmise juriului, care va alege melodia câștigătoare. Decizia ar trebui să fie luată până la finalul lunii februarie.
„Nu am fost deloc fericită anul trecut, atunci când am primit vestea că nu voi putea să particip la Eurovision, însă am înțeles că așa era cel mai bine pentru noi toți. În condițiile actuale, era firesc să nu aibă loc, iar supărarea mea nu avea niciun rezultat constructiv. Așa că m-am remontat rapid, împreună cu echipa mea, și am început să mă gândesc la concursul pentru anul aces­ta. Va fi o altă piesă, așa este, însă pot să vă spun cu siguranță că va fi una cel puțin la fel de bună ca «Alcohol You»”, a declarat Roxen pentru Click!
Față de anul trecut, TVR nu va mai organiza nici show-ul televizat, prin urmare va lipsi votul publicului. Modelul de selecție nu este nou, el e folosit și de către alte țări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.