gardNeştiind pe ce să mai pună mâna pentru a face rost de bani, unui tânăr de 23 de ani i-a făcut cu ochiul gardul cimitirului din Şomoşcheş. Acesta era unul metalic ce s-ar fi putut valorifica uşor la fier vechi, aşa că omul nu a mai stat pe gânduri iar în momentul în care nu a fost nimeni prin preajmă l-a tăiat şi a plecat cu el. Oamenii legii au observat rapid furtul şi au pornit pe urmele sale.
„Poliţiştii Secţiei numărul 6 Poliţie Rurală Beliu, au depistat  un bărbat suspectat că a sustras  mai multe  elemente  din gardul meta­lic al cimitirului din localitatea Şomoşcheş. Din verificările poliţiştilor s-a stabilit că în noaptea de 5 spre 6 februarie, C. Costel în vârstă de 23 ani, a sustras mai multe porţiuni din gardul metalic ce împrejmuia cimitirul din localitatea Şomoşcheş, cauzând un prejudiciu de aproximativ 480 lei”, a precizat subcomisar de poliţie Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al IPJ Arad.
Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infrac­ţiunii de furt calificat.
Alţi patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 44 şi 60 de ani sunt cercetaţi tot pentru un furt calificat co­mis pe raza localităţii Şicula.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în perioada noiembrie 2012 – februarie 2013, aceştia au furat ţigări şi băuturi alcoolice dintr-o societate comercială.
Pe numele celor patru bărbaţi a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției