Organizația Femeilor Liberale din Curtici a organizat și în acest an o acțiune deosebită dedicată copiilor. Peste 60 de copii s-au bucurat de o seară minunată în care au avut ocazia să creeze decorațiuni de Crăciun în cadrul atelierilor organizate de membrele OFL Curtici. Micuții au colindat, au spus poezii și au prezentat tradițiile de familie cu ocazia sărbătorilor de iarnă.
,,Mă bucur enorm de mult pentru faptul că am reușit să le aducem zâmbete și un strop de fericire copiilor cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Micuții sunt extrem de talentați, au creat decorațiuni minunate pentru Pomul de Crăciun și s-au bucurat de momentele artistice pe care le-au pregătit cu entuziasm pentru părinți și cei prezenți”, a declarat președintele OFL Curtici, Florina Popovici.
„Le felicit pe doamnele din organizația OFL Curtici pentru dăruirea și implicarea de care au dat dovadă în organizarea acestui eveniment superb. Îi mulțumim domnului primar, Bogdan Ban pentru că a fost, ca de fiecare dată, alături de organizația noastră în realizarea acestui eveniment. A fost o adevărată bucurie să văd atât de mulți copii și părinți fericiți, așteptând cu nerăbdare sărbătoarea Nașterii Domnului”, a declarat Garofița Popa,  președintele Organizației de Femei a PNL Arad.
(G.C.)

Recomandările redacției