Poliţiştii din Oradea sunt în alertă, după ce o fată de 13 ani a dispărut de acasă, surse judiciare declarând, vineri, că este vorba despre adolescenta care şi-a înjunghiat bunica cu mai multe lovituri de cuţit.

Potrivit unui comunicat al IPJ Bihor transmis, vineri, oricine poate oferi detalii cu privire la fata de 13 ani dispărută este rugat să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

„Abigail Bordaş, de 13 ani, din municipiul Oradea, judeţul Bihor, a plecat voluntar de la domiciliu la 8 august 2018, în jurul orei 18.30 şi nu a mai revenit. Minora a mai fost plecată de la domiciliu în repetate rânduri, fiind găsită de poliţişti de fiecare dată, pe raza municipiului Oradea. Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, se arată în documentul citat, relatează Mediafax.

Fetiţa are aproximativ 1,60 m înălţime, 53 de kilograme, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten închis, de lungime medie, rasă în partea stângă, constituţie slabă, nu are semne particulare, iar ca îmbrăcăminte purta maieu negru, blugi scurţi, pantofi sport, negri cu alb.

Fetiţă în vârstă de 13 ani din Oradea şi-a înjunghiat, miercuri seara, bunica în vârstă de 65 de ani cu mai multe lovituri de cuţit, aceasta fiind internată în spital în stare stabilă.

Recomandările redacției