O fată de doar 14 ani a fost găsită de jandarmii arădeni după ce aceasta a rămas în Arad, din greșeală. Se pare că fata a coborât într-o stație în care a oprit autocarul în care se afla, ca să meargă la toaletă. Din păcate, aceasta a fost lăsată la noi în oraș în loc să mai ajungă acasă, în Timișoara.
Panica s-a instalat și părinții au sunat acolo unde credeau că vor primi ajutor, anume, la jandarmeria din Arad.
Chiar dacă aceasta nu era o misiune cu care jandarmii erau obișnuiți, chiar dacă nu au fost nevoiți să oprească pe cineva din ilegalități, jandarmii s-au pus repede pe treabă și au reușit să găseasca fata cât de repede au putut.
„Ieri după-amiază ne-am confruntat cu o situație, să spunem, mai altfel decât cele cu care suntem obișnuiți.
Un timișorean ne-a sunat pe SNUAU 112 și ne-a cerut disperat ajutorul să-i găsim  fiica de doar 14 ani. Ce s-a întâmplat: fetița călatorea cu un mijloc de transport în comun, pe itinerariul Marghita – Timișoara (și-a petrecut vacanța la bunici). În Arad, într-o stație unde autocarul  staționa mai multe minute, a coborât să meargă la o toaletă. Surpriză! Când a revenit la locul unde trebuia să fie parcat, autocarul nu mai era!”, au relatat jandarmii pe pagina lor de facebook.
Aceștia au luat mai apoi legătura cu părinții și i-au asigurat că fata va fi în siguranță până la sosirea acestora la Arad, convenind să se întâlnească la ieșire din  municipiu.

Recomandările redacției