spital Prunisor parcare spitalUn obiectiv a cărui modernizare întregește dezvoltarea pe care a cunoscut-o orașul Sebiș este Spitalul din Prăjești. În aceste zile se realizează și aici unele lucrări după cum am putut vedea deplasându-ne la respectivul obiectiv.
Ceea ce ne-a impresionat însă a fost încrederea cu care cadrele medicale din spital ne explicau că în curând aceste lucrări vor fi gata, mai ales dacă primarul Gheorghe Feieș le monitorizează continuu. Una dintre ele chiar a fost mai explicită. „Nici nu ne gândim că nu va fi gata în curând fațada spitalului. Când dumnealui începe ceva apoi chiar se termină acea lucrare. Acum se face și zona din fața spitalului. Chiar am vorbit cu colegele mele că dumnealui este genul de om care urmărește foarte îndeaproape lucrările aflate în desfășurare. Eu stau în vecinătatea Stadionului și știu ce spun. De când au început, și de trei-patru ori pe zi vine să vadă cum se muncește și cum avansează lucrarea. Eu cred că noi, sebișenii, am pierdut mult în mandatul când n-a fost la conducerea orașului. E bine că acum și-au dat seama și cârcotașii cât face un om ca dânsul. Eu cred că știe ce face și că pe rând va face tot ce și-a propus. Numai panourile fotovoltaice cât venit pot aduce la bugetul nostru local, dar mai sunt și altele“ și-a încheiat interlocutoarea noastră spusele.
O localnică din Prăjești, G.N. ne-a spus  și ea, printre altele: „Mă bucur că a început domnul primar să ne aibă și pe noi în obiectiv. A început cu amenajarea spitalului și a unei parcări și a trotuarului. Este un primar care nu promite în van dar dacă poate face. Rar mai întâlnești un primar așa ca el. Este apropiat și de oameni și-i cunoaște. Când am fost la piață și m-a văzut, nici nu m-am apropiat bine de el că mi-a și dat binețe! Degeaba! Este un om cu școală și știe cum să se poarte cu lumea, știe care sunt problemele oamenilor“, ne-a relatat femeia cu satisfacție.

Recomandările redacției