Barcelona n-a convins în El Clasico, a pierdut cu 0-2 pe Bernabeu, iar catalanii, care tremură și pentru calificarea în sferturile Ligii Campionilor, știu că au mare nevoie de întăriri în perioada de transferuri din vară.
Campioana Spaniei a pus ochii pe Ferran Torres, iar jucătorul este gata să vină pe Camp Nou, conform jurnaliștilor de la El Mundo Deportivo. Considerat un mate talent la 19 ani, Torres mai are contract cu Valencia până în 2021, iar clauza fotbalistului este una mare: 100 de milioane de euro.
Atacantul a debutat la prima echipă a Valenciei în noiembrie 2017, iar de atunci a adunat 80 de meciuri, devenind pe parcurs un om extrem de important atât pentru Marcelino Garcia Toral, cât și pentru Albert Celades.
Jucătorul dorit de Barcelona a prins 5 meciuri și în Liga Campionilor, reușind să marcheze un gol faza grupelor, în victoria clară obținută de Valencia în fața celor de la Lille, scor 4-1.
Ferran Torres are șansa să atragă atenția cluburilor importante peste fix o săptămână, atunci când Valencia va juca returul cu Atalanta, din optimile Ligii Campionilor. În tur, italienii au bătut cu 4-1, iar Torres a fost integralist.

Recomandările redacției