FC Botoșani – UTA se joacă în această după-amiază de la 18:30

0
215

În cadrul etapei cu numărul patru a Ligii 1, UTA va întâlni în deplasare FC Botoșani. Ambele formații sunt neînvinse în acest început de campionat, cu 5 puncte în dreptul oaspeților și 7 în dreptul formației lui Marius Croitoru.

Motivația trebuie să rămână la fel, căci ne dorim mult să câștigăm meciul și să rămânem acolo în zona play-offului măcar. Sau, să zicem, prima parte a clasamentului și pentru asta e clar că avem nevoie de o victorie, nu ne ajută nici măcar un egal. Până la urmă, trebuie să fim conștienți de dificultatea meciului, căci Botoșaniul e o echipă puternică și a demonstrat-o în acest debut de sezon. Trebuie să fim foarte inteligenți în abordarea meciului și modul în care vom gestiona fiecare situație a jocului și mai ales momentele psihologice ale disputei. Pe acestea din urmă trebuie să avem abilitatea de a le îndrepta în favoarea noastră“, a declarat antenorul formației noastre, Laszlo Balint, în cadrul conferinței de presă organizată miercuri la Arena „Francisc Neuman”.

În ediția precedentă de campionat, alb-roșii au obținut 4 puncte din duelurile cu FC Botoșani, după o victorie 3-2 în Moldova și un 0-0 la Arad.

Partida din această după-amiază va fi condusă la centru de Marian Barbu, ajutat la cele două tușe de Mircea Orbuleț și Laszlo Bucsi, în vreme ce al patrulea oficial a fost numit Mihai Amorăriței. Observator de arbitrii pentru această partidă va fi Sorin Boca, în vreme ce observatorul de joc a fost desemnat Ion Ion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.